Saturday, December 11, 2010

Cum sa-mi fac un blog gratuit pe blogspot.com?

Ai deja un cont google? Bine, esti pregatit sa iti faci un blog pe platforma blogspot.com, pusa la dispozitie bloggerilor de google. Daca nu, primul pas e sa iti faci un cont google, informatii gasesti aici.

1. Intra la google - contul meu si alege butonul portocaliu cu "B" - blogger:




2. Conectati-va cu numele de utilizator si parola contului google:



3.Inregistrati-va cu adresa de email si numele contului google, apoi alegeti numele cu care veti semna postarile de blog. Bifati casuta "accept conditiile etc.", apoi dati click pe "continuare".



4. Alegeti numele blogului dv., apoi dati click pe "verificati disponibilitatea". Daca apare mesajul scris cu verde "aceasta adresa de blog este disponibila", introduceti codul captcha afisat in casuta apoi dati click pe "continuare". Daca nu, modificati numele dorit pana cand veti gasi unul disponibil.



5. Alegeti un sablon, dand click pe unul dintre sabloanele propuse de blogger. Acest sablon il veti putea modifica/personaliza ulterior. Dati click pe "continuati".




6.Sunteti anuntat ca blogul dv. a fost creat. Daca dati click pe "incepeti sa utilizati blogul" veti fi directionat direct spre pagina de creare a postarilor.



7. Ati ajuns la pagina de creare a postarilor:


Daca nu v-ati hotarat inca asupra unei introduceri, dati click pe "vizualizati blogul", ca sa vedeti ce ati facut, lasand postarea pentru mai tarziu.


Felicitari, sunteti blogger!

No comments:

Post a Comment