Monday, November 29, 2010

Cum sa-mi fac un cont google?

Nu o sa vorbesc prea mult, imaginile sunt mai mult decat graitoare.


1. Acceseaza google.ro.Din bara de sus, alege optiunea "mai multe", apoi "si mai multe" (sageata rosie).



2. Alege simbolul corespunzator mailului - e plicul rosu pe care il indica sageata.


3. Apasa butonul "creati un cont" indicat de sageata rosie.
4.Completeaza campurile cu prenumele si numele tau, apoi alege numele de utilizator pe care il doresti. (De exemplu, daca te numesti Ion Gheorghe Popescu, numele de utilizator ar putea fi iongheorghepopescu sau igpopescu). Apasa butonul "verificati disponibilitatea" si daca vei primi mesajul "numeletau este disponibil" continua, introducand parola care e bine sa contina atat litere cat si cifre. Parola trebuie verificata introducand-o corect si a doua oara. Parola se memoreaza. Ai de completat o intrebare de securitate si un raspuns pe care e bine sa il memorezi, de asemenea, sa furnizezi o adresa alternativa de mail, in cazul in care ai (de exemplu adresa de yahoo.com, probabil ca deja ai una).


5.Completeaza locatia ta, apoi copiaza codul captcha (literele alea imbarligate) in campul "verificare cuvant". Da click pe butonul "accept. creati-mi contul" indicat de sageata rosie.


6. Felicitari! Tocmai ti-ai facut un cont google! Daca vrei sa il vezi, da click pe butonul "doresc sa imi vad contul" indicat de sageata rosie.


7. Vei fi directionat in noua ta casuta de mail, unde echipa google tocmai ti-a trimis niste mesaje de bun venit. Nu te apuca sa le raspunzi, sunt trimise automat. Poti, in schimb, sa scrii tu un mail oricui vei dori, sau sa treci la urmatorul pas, crearea unui blog blogspot.


No comments:

Post a Comment